دلیل هر رنگ سنگ گرانیت در چیست؟

ما در تامین سنگ تمامی انواع سنگ ها از جمله تراورتن، مرمریت، اسلب، گرانیت و غیره را ارائه میدهیم.

دلیل هر رنگ سنگ گرانیت در چیست؟

۶ بازديد
سنگ گرانیت یک نمونه ویژه از سنگ آذرین است. این سنگ زمانی شکل می‌گیرد که سنگ مذاب خنک شده و سفت شود. سنگ‌های رسوبی و سنگ‌های آذرین از هم متمایزند. این مواد مذاب زیرزمینی به آرامی خنک می‌شوند و سنگ گرانیت را ایجاد می‌کنند.

رنگ‌های گرانیت توسط عناصر خاص موجود در مواد مذاب تعیین می‌شود. ترکیب مواد معدنی و سنگ‌های گرانیت باعث تنوع رنگی در آن می‌شود. کوارتز که اغلب به رنگ سفید است، باید حداقل ۲۰ درصد از سنگ را تشکیل دهد تا به عنوان گرانیت شناخته شود. آمفیبول، فلدسپات پتاسیم و سایر مواد معدنی نیز در گرانیت یافت می‌شوند. این مواد معدنی نیز به رنگ آن اضافه می‌کنند.

علت رنگی بودن گرانیت

اگر گرانیت دارای مقدار زیادی آمفیبول و کوارتز باشد، اغلب دارای لکه‌های سیاه و سفید خواهد بود. اگر فلدسپات پتاسیم زیادی در گرانیت وجود داشته باشد، رنگ آن تغییر می‌کند. گرانیت که بیشتر از کوارتز و به تنهایی تشکیل شده است، اغلب به رنگ سفید شیری است. از سوی دیگر، وجود زیاد آمفیبول رنگی سیاه یا سبز تیره ایجاد می‌کند.

وجود فلدسپات پتاسیم به رنگ صورتی گرانیت ایجاد می‌کند. اگر لکه‌های شیری رنگ داشته باشد، احتمالاً کوارتز علت آن است. آمفیبول لکه‌های سیاه ایجاد می‌کند، در حالی که فلدسپات لکه‌های مات ایجاد می‌کند. علت رنگ صورتی و قرمز در گرانیت یکی است با این حال گرانیت قرمز با صورتی متفاوت است که حاوی فلدسپات پتاسیم بیشتری است. اکسید آهن موجود در سنگ ممکن است به طور بالقوه علت رنگ قرمز باشد.

گرانیت سیاه

این رنگ گرانیتی محبوب‌ترین رنگ است. ظاهری یکدست دارد و در عین حال جذابیتی شاهانه دارد. رنگ تیره گرانیت نتیجه سنگ آذرینی به نام گابرو است که سرشار از آهن و منیزیم است.

از نظر فنی، یک سنگ باید حداقل ۲۰ درصد کوارتز داشته باشد تا بتوان آن را در دسته‌ی گرانیت‌ها قرار داد. اگر۲۰ درصد کوارتز داشته باشد باید رنگ شیری به خود بگیرد در حالی که گرانیت‌های مشکی اینگونه نیستند.

با وجود این، گرانیت‌های سیاه هنوز هم تمام ویژگی‌های موجود در گرانیت را دارند، به همین دلیل در دسته‌بندی آن به عنوان سنگ گرانیت کسی تردید ندارد.

گرانیت سفید


در واقع، چیزی به نام گرانیت سفید خالص وجود ندارد. همیشه مخلوطی از رنگ‌های خامه‌ای یا شیری خواهد داشت. اکثر گرانیت‌های سفید شامل لکه‌های سیاه هستند به دلیل وجود مواد معدنی مانند آمفیبول یا گابرو.

گرانیت قرمز یا صورتی


با پیشرفت‌های اخیر در پردازش گرانیت، که نه تنها پوشش‌های جدیدی را برای گرانیت به ارمغان آورده، بلکه پردازش‌های خلاقانه‌ای را نیز به دنبال داشته است، گرانیت‌های قرمز و صورتی هرگز تا این حد مورد پسند نبوده است. علت رنگ قرمز و یا صورتی در گرانیت فلدسپات است که هرچقدر که مقدار آن بیشتر باشد قرمزی آن بیشتر است. به علاوه، اکسیدهای آهن نیز می‌توانند ظاهری قرمزمانند به آن بدهند.

این نوع گرانیت‌ها در رنگ‌های قرمز و صورتی اکنون به طور جسورانه توسط مردم در سراسر جهان برای بهبود فضاهای داخلی و خارجی استفاده می‌شود. گرانیت قرمز می‌تواند به خانه شما درخشش آتشینی بدهد در حالی که گرانیت صورتی می‌تواند جذابیت عاشقانه‌ای به شما بدهد.

گرانیت آبی


اگرچه این ممکن است به عنوان یک نوآوری در نظر گرفته شود، اما اخیراً محبوبیت زیادی به دست آورده است، بیشتر به عنوان یک ویژگی طراحی. گرانیت آبی رنگ خود را از دو کانی فلدسپات به نام‌های لابرادوریت و لارویکیت می‌گیرد. هنگامی که با دقت با سایر سنگ‌های گرانیت ترکیب می‌شود، ممکن است دکوراسیون محل زندگی، آشپزخانه و حتی حمام شما را بهبود بخشد.

نتیجه گیری


با توجه به اینکه گرانیت در انواع رنگ ها موجود می باشد شما میتوانید به نسبت سلیقه و نیازتان بهترین سنگ گرانیت را انتخاب کنید و از زیبایی منزل خود نهایت لذت را ببرید. برای گرفتن یک مشاوره خوب در انتخاب بهترین سنگ می توانید با مشاوران ما در تامین سنگ در ارتباط باشید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.